Gantoisetippers

Onze supportersclub “Gantoisetippers” is opgericht in 1969 in café Century te Zelzate. Wij zijn één van de oudste supportersclubs van “La Gantoise” oftewel voetbalploeg KAA Gent. In 2019 vieren wij nl. ons 50-jarig bestaan.

Vanaf ons clublokaal, café Century te Zelzate, reizen wij wekelijks gezamenlijk af naar het stadion van KAA Gent om onze club toe te juichen bij al hun wedstrijden. De uitwedstrijden verplaatsen wij ons per touringcar en de thuiswedstrijden met kleinere busjes. We organiseren ook regelmatig activiteiten buiten de voetbal.

Ben jij een fervent supporter van de Buffalo’s en wil je graag met ons mee naar de wedstrijden, geef je dan op als lid van onze club.  Onder de tab “Lidmaatschap” op de startpagina staan de prijzen vermeld.

De clubleden dragen een bomberjack met het clublogo op de rug en een klein logo op de linkerborst. Deze jacks zijn te bestellen bij het secretariaat van onze club. Andere blauw/wit artikelen zijn te koop in de fanshop van KAA Gent.

Op 17 augustus 2014 hebben vaandeldrager Raphaël De Baets en aftrapmascotte Ronald Möring voor het laatst in hun functie de grasmat van de Ghelamco Arena betreden voor aanvang van de wedstrijd. Deze traditie is nu afgeschaft.

Ons logo

Net zoals KAA Gent hebben ook wij een indiaan als logo, maar dan een jongere uitgave en eentje met minder pluimen.

Hieronder ons bomberjack met logo wat wij dragen naar de wedstrijden.

 

In memoriam

Dalain Van Hecke

Met de aanstelling als jeugdbegeleider van de nationale U17 Elite bij de Gentse Buffalo’s ging er voor Dalain een droom in vervulling. Helaas duurde deze episode veel te kort.

Daarnaast was Dalain natuurlijk lid van de Gantoisetippers waar hij zich ook steeds verdienstelijk heeft gemaakt bij het organiseren van diverse activiteiten.

11-08-1965 – 12-01-2012